2011. január 1., szombat

BÚÉK

Elindult egy újabb év a 2011-es. Nagyon jó kis bulival ért véget az előző. Amilyen vacak volt a karácsony olyan jó volt a szilveszter. Pedig nem volt valami nagy szabású a bulink, inkább csak olyan kicsike:)

 Egy ismerős házaspár jött át gyerkőcök nélkül hozzánk és velük mulattunk. Ettünk, ittunk, táncoltunk, énekeltünk és a kicsi lányomat pesztráltuk:)

A leánykám teljesen meg volt sértődve, hogy neki nem is lesz szilveszteri bulija, ő minden jóból kimarad. Tavaly nagyon jól érezte magát, egy uszodában voltunk és a barátnőjével randalírozott a medencében. Nekünk már kevésbé tetszett. Nagyon vacak zene volt, sőt annál is rosszabb. Az idei szilveszter olcsóbb is és jobb is volt, mint a tavalyi, de nem a kiscsajnak:((

Aztán persze ő is jót bulizott, mert  átment a szomszédba és ott volt egy csomó gyerkőc. Nagyon jól érezte magát és este 10-ig volt ott. Szóval jót bulizott a kis nyafka csaj. Aztán hazajött és itthon is hercegnői dolga volt, mert felvitte neki az apja a laptop-ját és mesét nézhetett rajta. Aztán éjfélkor lecsámborgott a kisasszony az emeletről és koccintott velünk a babapezsgőjével és utána ropta velünk még vagy fél óráig. Olyan édesen ugrált velünk a kiscsaj. 

Aztán újra mesét nézett és alig akart elaludni, még hajnal 2-kor is fenn volt.

 Eltértem egy kicsit a témától, de úgy imádom az én cserfes lányomat, annyira édes és okos.

Szóval visszatérve a bulira, hajnalig táncikáltunk, aztán beszélgettünk és kifejezetten jól érzetük magunkat. Majdnem 6 óra volt mire elmentek haza, de olyan jól telt az idő, hogy észre sem vettük eltelt az idő.

Szóval nem a fogyásról szólt az év utolsó napja. De az előtte lévők igen, így most nem elkezdem a fogyást, hanem folytatom. Szerencsére. Bár nem túl egyszerű ez így sem.

Holnap írok egy-két számadatot és belevágok a lecsóba.

Tudom, hogy sikerülni fog minden amit elterveztem. Rajta leszek.

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése